header-logo2.png

Gerek Acarkent Villalarında gerek diğer projelerde villa alırken kendinize sormanız gereken bir takım sorular olabilmektedir. Öncelikle villa alım süreçlerinde; villa satın alma amaçlarınızı sorgulamanız gerekmektedir. Villayı ne zaman kullanacağınız bu sorunun başında gelmektedir. Villa alırken aynı zamanda bahçenizin de tapuya dahil olması gerekmektedir. Villayı satın almadan önce bu durumu sormanız sizi güvene almış olacaktır. Villanızın fiziki olarak tüm özelliklerini incelemeniz gerekmektedir.

Acarkent Satılık Villa ilanlarında tüm bu bilgiler başarılı bir şekilde yer almaktadır. Ancak yine de bahsetmek gerekirse; yapının depreme dayanıklı olması gerekmektedir. Villanın güvenliğinin sağlanması, ısı, ses, su yalıtım süreçlerinin başarılı olması, iç ve dış mimari işlemlerinin tamamlanmış olması ve depreme dayanıklı olması bir villadan ilk aşamada beklenecek kriterler arasında yer almaktadır. Ayrıca varsa villanız ile ilgili belediyeye dair tüm işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Diğer Bloglar

Acarverde'de Emlak Değerlendirmesi

Acarverde'de Emlak Değerlendirmesi

Emlak sektörünün yeni gözde projelerinden birisi olan Acarverde, yapmış olduğu proje genelinde 3 farklı kulede yer almaktadır.

İstanbul’da Kiraların Düşük Olduğu İlçeler

İstanbul’da Kiraların Düşük Olduğu İlçeler

Kira seviyelerinin yanı sıra önemli olan bir diğer nokta yatırım yapacak bireylerin bu ilçelere yatırım yaptıklarında karşımıza çıkacak olan yatırımın geri dönüş süresidir.

Neden Acarkent'te Yaşamalıyım ?

Neden Acarkent'te Yaşamalıyım ?

Acarkent sitesi, İstanbul’un hem oksijenini hem de yeşilliğini fazlaca alan ve sahip olan Beykoz isimli ilçede kurulmuştur.